Wat houdt de opdracht in?
Met de inwerkingtreding van de Wkb, ben je als kwaliteitsborger actief voor initiatiefnemers, maar dit kan ook een aannemer of een bouwbedrijf zijn.
Wat voor soort opdrachtgevers kan ik verwachten?
Het gaat om particuliere of bedrijfsmatige initiatieven waarbij (een) bouwwerk(en) moet(en) word(t)(en) gerealiseerd welke te allen tijde dient te voldoen aan het Bbl.
Welke taken horen bij deze opdrachten?
Het opstellen van een borgingsplan en/of risicoanalyse voor momenteel nog de gevallen inzake nieuwbouw binnen gevolgklasse 1 en later ook de verbouwsituaties en bouwwerken binnen gevolgklasse 2 en 3. En natuurlijk het toezicht op het bouwbesluit (Bbl) op de bouwplaats, volgens een goedgekeurd instrument voor private kwaliteitsborging.
Hoe lang duurt de opdracht?
De duur van de opdracht hangt af van de voorbereiding en de uiteindelijke bouwtijd van het project. Binnen Omgevingshuis kun je ook binnen een project voor een gedeelte de kwaliteitsborging voor je rekening nemen (scope). Zoals bijvoorbeeld voor de brandveiligheid of bouwfysica. Hiermee is het mogelijk om een project met meerdere borgers te realiseren of juist als flexibele schil voor een grotere kwaliteitsborger inzetbaar te zijn.
Hoe wordt het team voor de opdracht samengesteld?
Als kwaliteitsborger binnen Omgevingshuis bepaal je zelf de omvang of opdracht. Binnen de opdrachten die binnen komen in Mijn Omgevingshuis maak je zelf een keuze. Kies je voor een zelfstandige opdracht of juist voor een gezamenlijke opdracht (als A-lid). Past het je even niet om een opdracht uit te voeren, geen probleem dan maak je dat eenvoudig kenbaar. De moderator zorgt er uiteindelijk voor dat alle (potentiële) opdrachten worden verdeeld.
Hoe wordt de kwaliteit van het werk gewaarborgd tijdens de opdracht?
Als kwaliteitsborger maak je gebruik van een goedgekeurd instrument. Het instrument ziet erop toe dat je kwaliteit op de juiste manier borgt. Ieder instrument staat weer onder het toezicht van de TloKB. Omgevingshuis toetst je werk als kwaliteitsborging niet dubbel. Wel vraagt Omgevingshuis haar leden om een gedragscode te ondertekenen om te allen tijde te staan voor een onafhankelijke en integere werkwijze.
Aanmelden voor deze opdracht? Of benieuwd naar de andere opdrachten?
Meld je direct aan via de knop hieronder, of lees meer over onze overige zes opdrachten!
Aanmelden Meer opdrachtenMeld je aan bij Omgevingshuis!
Ben jij een professional in het omgevingsrecht? Op Omgevingshuis vind jij relevante opdrachten die aansluiten op jouw expertise.
Is dit jouw plek in het omgevingsrecht?
AanmeldenRedenen om je aan te melden:
- Bijverdienen naast jouw baan
- Werk (mee) aan grote en betekenisvolle opdrachten
- Breid je netwerk in de Omgevingswet uit
- Werk samen en spar met andere experts
- Kans om te werken voor particulieren, bedrijven en overheden
Omgevingshuis biedt jou:
- Continue aanvoer van opdrachten
- Een bovengemiddelde vergoeding
- Gemakkelijk offertes, facturen en overeenkomsten versturen
- Flexibele opdrachten van 2 tot 40 uren
- Een transparante vaste marge zonder concurrentie- of relatiebeding