Onze missie en visie

Omgevingshuis is de coöperatie voor de leefomgeving. Het online platform biedt zelfstandige professionals een groot aanbod aan opdrachten uit de markt en mogelijkheid tot kennisdeling en netwerken in de Omgevingswet.

Wij streven naar een ideale leefomgeving voor particulier, bedrijf en overheid. Dit doen wij door Omgevingswet aanvragen en meldingen sneller en gemakkelijker te maken door de unieke krachten van onze specialisten en generalisten te bundelen.

Samen staan we sterker

We werken samen, helpen en gunnen elkaar opdrachten. De coöperatie voor zelfstandigen levert meer voordelen op als een collectief. Zoals voor raamovereenkomsten en aanbestedingen waarvoor je als eenling  niet in aanmerking komt.

Werken bij Omgevingshuis
OLO website homepage

Opdrachten vanuit OLO

Op OLO (www.olo.nl) geven particulieren en bedrijven het laten doen van een melding, aanvraag of informatieplicht uit handen. Zij laten dit graag over aan de professional.

De aanvragen van deze mensen komen in de vorm van opdrachten binnen op Omgevingshuis. Als lid van Omgevingshuis help je hen bij bijvoorbeeld een vergunningsaanvraag. OLO is een label van Omgevingshuis.

Voor opdrachtgevers

De opdrachten die wij bieden voor de zelfstandige professionals komen zowel uit de markt (particulieren en bedrijven) als vanuit de overheid. Bent u een opdrachtgever?

Opdrachtgevers