Omgevingscoach helpt particulieren, bedrijven en de overheid een aanvraag, melding of vooroverleg in te dienen conform de wet- en regelgeving, zodat het bevoegd gezag geen opmerkingen heeft of om aanvullingen moet vragen. Ook kunnen we helpen met een vergunningcheck of om juist vergunningvrij te bouwen. Omgevingscoach zorgt ervoor dat, doormiddel van haar erkende expertise, alle stukken voldoen aan de wet- en regelgeving, ook als u zelf al bent voorzien van een adviseur. Het betreft alle documenten zoals deze zijn opgenomen in Ministeriële regeling (Mor). Daarnaast helpen we ook de overheid met het bieden van een ondersteuning aan inwoners in haar eigen vergunningenloket. Omgevingscoach biedt op deze manier, doormiddel van bijvoorbeeld chat, een deskundige helpdesk aan.

Tip: Met behulp van Omgevingscoach worden aanvragen en meldingen beter ingediend. Steeds meer particulieren en bedrijven besluiten daarom de dienstverlening van Omgevingscoach af te nemen. Binnenkort volgt hiervoor een app.

Tip: Omgevingscoach helpt zzp-ers aan een netwerk van andere zzp-ers om niet alleen kleine opdrachten uit te voeren, maar ook gezamenlijke grote opdrachten tot een succesvol resultaat te brengen. Zo voeren we onder andere opdrachten uit voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijks relaties voor de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Vanaf onze oprichting is en werkt Omgevingskracht als een flexibele schil van tijdelijke, zelfstandige inhuurkrachten. Wij zijn van mening dat het bemiddelen van zelfstandigen om een nieuwe en andere aanpak vraagt. Alle leden worden vanuit de coöperatie bemiddeld, waarbij ze zelf afspraken maken met de opdrachtgevers, zelf onderhandelen, acquisitie plegen en hun visitekaartje afgeven. Daarbij neemt Omgevingskracht het opstellen van offertes en contracten, het maken van facturen en andere administratie voor haar rekening. Dat maakt ons een bemiddelingsbureau met meer voordelen, waarbij volledige transparantie geheel voorop staat en u maximaal resultaat behaalt door de 1 op 1 communicatie met de inhuurkrachten.

Omgevingshuis heeft in eigen beheer een unieke serviceformule ontwikkeld om gemeenten, provincies, waterschappen, maar ook het ministerie te helpen de Omgevingswet succesvol te implementeren. Met behulp van Omgevingsgids is het voor iedereen die met de Omgevingswet te maken heeft of krijgt, mogelijk online kennis en informatie te vinden en te delen. Daardoor worden aanvragen, meldingen en vooroverleg door particulieren en bedrijven eenvoudig en beter ingediend en door het bevoegd gezag sneller behandeld. Vanuit de combinatie van de kennis en kunde van onze specialisten en generalisten die dagelijks particulieren en bedrijven ondersteunen, alsmede bij de overheid werkzaam zijn, hebben we dit platform ontwikkeld.

Tip: Met behulp van Omgevingsgids biedt u particulieren en bedrijven een ondersteuning aan op uw website. Op deze manier helpt u ook indirect de medewerkers in de frontoffice of het KCC van uw gemeente.

Interessant nieuws? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.