Bied particulier en bedrijf optimaal resultaat in Omgevingsloket!

Een coöperatie met de voordelen van een bureau!

Samen sterker!

Dankzij de synergie van optimale kennis, innovatieve ICT, en onze flexibele werkwijze, zijn we een lean organisatie in de fysieke leefomgeving. We staan voor een eerlijke en transparante bedrijfsvoering in iedere bemiddeling en advies. Vanuit onze landelijke coöperatie zijn we allemaal gelijk en doen we dit samen sterker en vooral ter verbetering van onze organisatie. Waarbij we gezamenlijk gedragsregels hebben vastgelegd een d.m.v. persoonscertificatie een gegarandeerde kwaliteit binnen het omgevingsrecht in acht nemen.

Slimmer samenwerken!

Omgevingsmeester is een onderdeel van de coöperatie Omgevingshuis. Zo kan je van alle coöperatieve voordelen gebruik maken. Zo beschikt Omgevingshuis over haar eigen bedrijfsbureau om leden te ondersteunen. Binnen het bedrijfsbureau staan iedere dag meerdere communicatie- en marketing adviseurs en een secretariaat en klaar om alle leden te helpen aan opdrachten. Het bedrijfsbureau is ook verantwoordelijk voor het bouwen en ontwikkelen van de benodigde software en de support en hosting. Al deze online software staat in Mijn Omgevingshuis, in een beveiligde omgeving voor jou klaar om mee aan de slag te gaan. Zodat je offertes, facturen, contracten en onder andere (model)overeenkomsten in een handomdraai zelf kunt genereren en met opdrachtgevers online kunt delen.

Iedereen verdient meer!

Omgevingshuis vraagt je als lid om per gewerkt uur vanuit de coöperatie een commissie van 10% af te dragen (d.m.v. self-billing), om zo het bedrijfsbureau te kunnen financieren. Met deze relatief kleine vergoeding hanteren we in de markt transparante en eerlijke tarieven richting onze opdrachtgevers. Gezamenlijk met alle leden organiseren we, de Algemene Ledenvergadering (ALV), netwerkbijeenkomsten, regionale meetings, seminars en andere vormen van educatie, ontspanning of vermaak. Daarmee zorgen we er samen voor dat je kennis up-to-date blijft, met de mogelijkheden om jou een specialist en/of generalist te laten worden en te blijven in de Omgevingswet.

Aan het werk!

Omgevingscoach adviseert op verschillende manieren. Maatwerk voor iedere opdracht zoals bijvoorbeeld:

Omgevingscoach advies:
Vragen van particulieren en bedrijven m.b.t. de Omgevingswet beantwoorden wanneer het jou uitkomt.

Omgevingscoach begeleiding:
Het bieden van een optimale ondersteuning in Omgevingsloket aan particulier en bedrijf.

Omgevingscoach training:
Laagdrempelige trainingen aan iedereen die te maken heeft of krijgt met het omgevingsrecht.

Omgevingskracht:
Bemiddeling voor een bepaalde duur met een begin en einddatum voor een vast of flexibel aantal uren. Meer informatie: www.omgevingskracht.nl.

Omgevingshuis

Omgevingshuis is de coöperatie van erkende professionals binnen de fysieke leefomgeving. Alle leden bundelen juist binnen Omgevingshuis hun expertise. Zodra je je via Mijn Omgevingshuis hebt geregistreerd, word je automatisch lid van de coöperatie en kun je gebruik maken van een landelijk platform van vakgenoten, in contact komen met publieke & private opdrachtgevers en opdrachten uitvoeren, gratis profiteren van online tools om je gegevens en administratie bij te houden, bv. netwerkbijeenkomsten bijwonen, opleidingen en cursussen volgen, seminars en mogelijkheden om jouw kennis up-to-date te houden en/of zelfs uit te breiden.

Meer informatie over de coöperatie Omgevingshuis: www.omgevingshuis.nl
Antwoorden op veel gestelde vragen kun je vinden op: www.omgevingshuis.nl/faq

Word ook Omgevingscoach!

Wil je jouw krachten met ons delen en lid worden van ons landelijke netwerk van specialisten en generalisten in het omgevingsrecht? Meld je dan nu aan, dan zorgen we ervoor dat je door middel van een beveiligde registratieprocedure direct wordt opgenomen in de coöperatie Omgevingshuis. Na de voltooide registratie kan je online jouw gegevens, bestanden en documenten zelf beheren. Dan gaan we daar samen mee aan de slag!

Voor meer informatie over Omgevingshuis kan je de website raadplegen: https://www.omgevingshuis.nl

Of bereik ons via: info@omgevingscoach.nl | 085-1307625

Aanmelden

Om lid te worden van Omgevingshuis moet je een zelfstandige professional zijn binnen het omgevingsrecht. Het maakt niet uit of je bent ingeschreven bij de KvK als Eenmanszaak of B.V.

Om je te registreren vragen wij je eerst aan te melden door onderstaande gegevens in te vullen. Vervolgens ontvang je de login gegevens voor de registratie procedure. Als je nog vragen hebt kan je dat tevens aangeven, dan bellen wij je spoedig terug.

Als landelijk netwerk van specialisten in de fysieke leefomgeving staan we samen sterker!