Wat houdt de opdracht in?
De projecten raken allemaal de ruimtelijke ordening, maar zijn in deze heel divers. Het kan gaan om het opstellen van een postzegelplan, maar ook om projectontwikkeling voor het realiseren van 150 woningen, het realiseren van een vakantiepark of ervoor te zorgen dat een locatie voor de opvang van asielzoekers mogelijk wordt gemaakt.
Wat voor soort opdrachtgevers kan ik verwachten?
In de basis particulier, bedrijf en overheid. Waarbij het vooral de afdeling of team RO of ontwikkeling betreft bij een gemeente of provincie (geen afdeling VTH). Binnen de markt helpt Omgevingshuis vooral projectontwikkelaars of aannemers of ingenieursbureaus, andere stedenbouwkundige bureaus of bijvoorbeeld een dorpsbelang. Omgevingshuis ontwikkeld ook zelf projecten, doordat leden gezamenlijk investeren in een object of locatie. Op het momenteel al op zo’n 12 locaties. Een mooi voorbeeld hoe je als zelfstandige deel uit kan maken van een team en de leefomgeving gewoon samen weer een stukje mooier, veiliger en gezonder kunt maken. De overheid kan ik deze rekenen op een professionele partij als het gaat om planvorming, immers zijn 95% van alle leden ook zelf werkzaam bij of namens de overheid (in loondienst of ingehuurd).
Welke taken horen bij deze opdrachten?
Het opstellen van bijvoorbeeld een omgevingsplan, omgevingsvisie, beleidsvisie, huisvestingsverordening, advies of rol als projectleider voor een woningbouwopgave, het opstellen van een beeldkwaliteitsplan, taken als stedenbouwkundige of bijvoorbeeld landschapsdeskundige.
Hoe lang duurt de opdracht?
De opdrachten kennen geen vaste duur en zijn echt puur afhankelijk van het type opdracht. Zo kun je 1 jaar werken aan een omgevingsplan, maar kan een woningbouw project voor 150 woningen, zo 3 jaar of meer in beslag nemen.
Hoe wordt het team voor de opdracht samengesteld?
De opdrachten kunnen door 1 of meerdere leden worden opgepakt, zelfstandig of in een collectief. Omgevingshuis denkt vanuit het concept van een collectief en vooral vanuit het maximaal inzetten op specialisme. Om bij te blijven in het omgevingsrecht vraagt dit een enorme drive, waarbij vooral het maken van vlieguren bijdraagt aan het kunnen geven van een goed advies. Binnen het opdrachtenbestand van Omgevingshuis kiezen leden zelf hun klussen, geheel anders dan een (detacherings)bureau waarbij de opdrachten vooraf worden gekoppeld en je zelf geen inspraak hebt.
Hoe wordt de kwaliteit van het werk gewaarborgd tijdens de opdracht?
Binnen Omgevingshuis helpen de senioren de iets minder ervaren leden, maar ook andersom kunnen de senioren nog wat leren van de jongere garde. Vooral op het gebied van ICT zijn zij snel thuis in de vormen van software die het omgevingsrecht rijk is.
Aanmelden voor deze opdracht? Of benieuwd naar de andere opdrachten?
Meld je direct aan via de knop hieronder, of lees meer over onze overige zes opdrachten!
Aanmelden Meer opdrachtenMeld je aan bij Omgevingshuis!
Ben jij een professional in het omgevingsrecht? Op Omgevingshuis vind jij relevante opdrachten die aansluiten op jouw expertise.
Is dit jouw plek in het omgevingsrecht?
AanmeldenRedenen om je aan te melden:
- Bijverdienen naast jouw baan
- Werk (mee) aan grote en betekenisvolle opdrachten
- Breid je netwerk in de Omgevingswet uit
- Werk samen en spar met andere experts
- Kans om te werken voor particulieren, bedrijven en overheden
Omgevingshuis biedt jou:
- Continue aanvoer van opdrachten
- Een bovengemiddelde vergoeding
- Gemakkelijk offertes, facturen en overeenkomsten versturen
- Flexibele opdrachten van 2 tot 40 uren
- Een transparante vaste marge zonder concurrentie- of relatiebeding