Omgevingshuis levert de markt en overheid een tijd- en kostenbesparing op.

Synergie van innovatieve ICT, transparante organisatie en gekwalificeerde specialisten!

Particulier, bedrijf en overheid

Omgevingshuis helpt fiscusproof zowel, particulieren, bedrijven als de overheid. Hiermee bedienen we feitelijk een ieder die een vraagstuk in het omgevingsrecht wil oplossen. Door onze gecombineerde werkwijze, ontstaat een unieke expertise, waarbij onze leden zowel kunnen werken en denken vanuit publieke- en private belangen. Dit maakt Omgevingshuis bijzonder en daarmee toekomstbestendig, want de komende jaren gaat er veel veranderen. Omgevingshuis staat klaar u te helpen deze veranderingen samen eigen te maken. Leden ondertekenen hiervoor een gedragscode en erkennen hun expertise door middel van persoonscertificatie.

Mijn Omgevingshuis

Alle opdrachtgevers van Omgevingshuis, kunnen net zoals alle leden (opdrachtnemers), gebruik maken van Mijn Omgevingshuis. Op deze manier bent u in staat om zelf met behulp van filters een lid te selecteren en contact op te nemen. Door u als opdrachtgever in te schrijven, beschikt u 24×7 over een volledige flexibele schil van erkende professionals in het omgevingsrecht. Met behulp van Omgevingshuis houdt u uw agenda vrij voor andere afspraken. In tegenstelling tot andere bemiddelaars komen wij alleen langs als u daar zelf behoefte aan heeft en ontzorgen we u graag bij het inhuren van expertise met eerlijke en transparante tarieven.

Bemiddelen anno nu!

Het concept van Omgevingshuis ziet toe om op een laagdrempelige manier vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Doordat wij onze overheadkosten laag houden, kunt u profiteren van lagere tarieven dan u gewend bent. Omgevingshuis vraagt aan haar leden slechts 10% (d.m.v. self-billing) aan commissie af te staan. Hiermee zijn we de goedkoopste bemiddelaar van Nederland in het Omgevingsrecht. Met behulp van Omgevingshuis kunt u zelf online uw vacature of kandidaat invullen (in 2022 volgt hiervoor een app). Uiteraard kunt u ook altijd een beroep doen op een medewerker van het bedrijfsbureau van Omgevingshuis.

Wet DBA-proof

De werkwijze van Omgevingshuis is volledig fiscusproof. Als opdrachtgever doet u zaken met erkende professionals die gezamenlijk dezelfde gedragsregels hebben ondertekend. Zo tekent u een overeenkomst met Omgevingshuis en met het betreffende lid (loondienst of zzp). Alle leden handelen vanuit de identiteit van de coöperatie. U voert de gesprekken en onderhandelingen met de leden zelf. Leden stellen zelf offertes, facturen, contracten en overeenkomsten op namens de eigen organisatie en volgens eigen algemene voorwaarden. Vanuit het bedrijfsbureau biedt de coöperatie alle leden hierbij een professionele ondersteuning aan.

Aan de slag!

Wilt u in contact komen met een lid van de coöperatie, zet dan uw zoekopdracht uit of registreert u zich online in Mijn Omgevingshuis. U ontvangt dan inloggegevens waarmee u zelf aan de slag kunt en met behulp van filters snel de gewenste Omgevingscoach, Omgevingskracht, Omgevingsmeester, Omgevingsgids, Omgevingstrainer, Omgevingsborger of Omgevingsmaker kunt vinden en selecteren. Heeft u toch nog enige hulp nodig? Dan verzoeken we u ons te bellen op 085-1307625 of te mailen: info@omgevingshuis.nl. Ook kunt u zien of zo mogelijk uw antwoord al staat omschreven bij de meest gestelde vragen (FAQ).