Bent u een gemeente, waterschap, omgevingsdienst, provincie of ministerie die veelal zzp-ers inhuurt en zich aan het voorbereiden is op de Omgevingswet? Dan weet u dat de Omgevingswet aan uw organisatie vraagt om anders te gaan denken. Dit geldt naar onze mening ook voor het bemiddelen van zelfstandig ondernemers die uw organisatie inhuurt. Daarom hebben we Omgevingshuis opgericht. Omgevingshuis is geen detacheringsbureau maar een coöperatie van zelfstandige ondernemers die met elkaar samenwerken vanuit één landelijk netwerk binnen de fysieke leefomgeving. Het leveren van onze diensten aan de overheid, doen we vanuit onze handelsnaam van Omgevingskracht.

Zo kunt u met behulp van Omgevingskracht rechtstreeks met de coöperatie zaken doen en dus 1 op 1 met de zzp-ers schakelen, zonder gebruik te hoeven maken van een tussenpersoon. Volledig wet DBA proof en met een vaste marge, open, eerlijk en transparant. U en de aangesloten zelfstandig ondernemers tekenen geen concurrentiebeding en net als een bureau leveren we bij ziekte ook een vervanger. Alle leden beschikken over een Kvk uittreksel, actueel CV, EVP, EVC of e-portfolio, een BTW nummer, een bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een integriteitsverklaring, onafhankelijkheidsverklaring, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een vijftal referenties. De coöperatie zorgt dus ook voor de bewijslasten en tevens regelt zij de administratie voor haar leden vanuit het bedrijfsbureau. Omgevingskracht levert ten opzichte van een detacheringsbureau meer op voor de zzp-ers, waarbij opdrachtgevers juist minder betalen.

We hebben goed nieuws, u hoeft niet te wachten tot dat de nieuwe Omgevingswet in werking treedt. U kunt nu al slimmer aan de slag.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op via 085 1307625 of stuur een bericht aan info@omgevingskracht.nl. We komen graag met u in contact.

Met vriendelijke groet,

Omgevingskracht
Onderdeel van de coöperatie Omgevingshuis